Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Overzicht met verschillende soorten containers

Er zijn verschillende soorten afvalcontainers te benoemen. Deze soorten kunnen worden opgedeeld in afzetcontainers, rolcontainers en perscontainers. Voor particulieren zijn met name de afzetcontainers voor afval interessant. Deze ‘badkuip’- achtige containers zijn erg handig en toegankelijk om uw afval in op te slaan. Deze afzetcontainers zijn zowel open als gesloten verkrijgbaar bij de afvaldienstverlener van uw keuze. Vaak zijn de gesloten afzetcontainers duurder dan de open afzetcontainer. Het voordeel is echter wel dat een gesloten afzetcontainer afgesloten kan worden. Hierdoor is de kans dat er ‘vreemd’ afval in wordt gedeponeerd door bijvoorbeeld een derde vrijwel uitgesloten.

Verschillende formaten
Afzetcontainers zijn er ook in diverse soorten en maten. De varianten zijn het beste in te delen op basis van het aantal kuubs inhoud van de afzetcontainer. Zo is er sprake van drie kuub inhoud, zes kuub inhoud, negen kuub inhoud, tien kuub inhoud en vijftien kuub inhoud. De meest geleverde soorten containers zijn die van drie kuub inhoud en zes kuub inhoud. Deze afzetcontainers passen handig bij u op de stoep of op de oprit.

Let op de benodigde ruimte
Tip: let er altijd op dat de vrachtwagen die de afvalcontainer komt brengen bij de plaats kan komen waar u het wilt hebben. Zo kunt u er bij plaatsing op de stoep rekening mee houden dat de auto’s al zijn weggereden en bij u op de oprit dat u van tevoren inventariseert waar u de afvalcontainer hebben wilt en welke grootte past. Op deze website vindt u altijd de beste aanbiedingen van afvaldienstverleners. Wij zijn objectief en bieden u een overzicht van alle afvaldienstverleners, afvalsoorten en de daarbij behorende prijzen van afvalsoorten en afvalcontainers.

Soort afval
Op afvalcontaineraanhuis.nl treft u een compleet overzicht van alle soorten afval. In ieder geval degene waar u – als particulier – naar alle waarschijnlijkheid het meeste mee van doen krijgt. Voorbeelden zijn puinafval, houtafval, bouw- en sloopafval, grondafval, tuin- en groenafval, grof huishoudelijk afval en dakafval. Voor het complete overzicht verwijzen wij u graag naar de homepage van deze website waar u alle afvalsoorten, alle afvalcontainers, alle afvaldienstverleners en alle bijbehorende prijzen voor de afvoer van uw afval vindt.