Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Metalen container

Containers zijn er in veel verschillende soorten en maten. De meest bekende zijn natuurlijk die we thuis hebben staan; de gemeentelijke grijze en groene bakken gemaakt van kunststof/plastic. Daarnaast zijn er ook bakken van ijzer of hout bijvoorbeeld. Wanneer we kijken naar de groter rolcontainers en bouwcontainers zijn deze vaak van metaal of staal gemaakt. Dit is heel sterk en roest praktisch niet. Het nadeel is dat ze erg zwaar zijn (kies daarom een strategische plek om hem neer te zetten). Voordeel is dat het eenvoudig op te takelen is door afvalverwerkers en er geen viezigheid door het metaal kan worden opgenomen. Een metalen afvalcontainer gaat dus erg lang mee. Ook voor consumentengebruik in huis komen we ze steeds mee tegen (hele kleine varianten met deksel).

Beste metalen afvalcontainers

Bij onze partners kun je eenvoudig een rolcontainer van metaal bestellen voor je wekelijkse of maandelijkse afvalstortingen. Door een abonnement af te sluiten komt de afvalverwerker op de afgesproken momenten bij je langs. Dit interval is bespreekbaar. De prijzen variëren sterk en komen tot stand op basis van een berekening waarbij rekening gehouden wordt met de afstand die moet worden gereden, het aantal stortingen en de contracttermijn. Hieronder kun je nog enkele alternatieve vuilbakken vinden.


Haakarmcontainer

De haarkarm-containers komen we erg veel tegen op bouwterreinen. Ze zijn vaak beschikbaar in grote afmetingen van 20 m3 tot 40 m3 en kunnen eenvoudig op een speciaal aanhangwagen met haakarm-systeem worden getakeld. Hiervoor is dan geen grote kraan meer nodig. Ze zijn tegenwoordig ook beschikbaar in de wat kleinere maten, maar deze zijn minder populair als afzetbak. Doordat ze gemaakt worden van metaal

Portaalcontainer

We komen tegenwoordig ook steeds meer portaal-containers tegen. Deze hebben een heel duidelijk kenmerk. Doordat aan de voorkant het frame schuin afloopt kun je er heel gemakkelijk spullen ingooien. Ook kleinere mensen kunnen er dus prima mee werken. Ze zijn te huur in veel verschillende formaten. Er is ook een mogelijkheid om er vrij eenvoudig een deksel op te krijgen. Daarom wordt dit type ook vaak ingezet als een overdekte / dichte container.