Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Archiefvernietiging

Tegenwoordig wordt archiefvernietiging veelal mobiel gedaan met daarvoor bestemde vrachtwagens. Dan spreekt men over mobiele archiefvernietiging. Deze vrachtauto’s zijn de beste oplossing voor al uw vertrouwelijke bestanden en vernietigt alles zo dat er werkelijk niks terug te vinden is. Vertrouwelijke documenten hoeven dus niet meer in de container. Deze manier is zeer kostenefficiënt en werkt voor middel tot grote organisaties prima.

Hoe gaat u om met privacy gevoelige info?
Als uw bedrijf moet voldoen aan speciale eisen op het gebied van privacy gevoelige informatie zoals bijvoorbeeld overheidsinstanties. Vraag dan aan het betreffende archiefvernietiging bedrijf welke mogelijkheden zij hier voor bieden. Vaak moet u namelijk speciale documenten daarvoor ontvangen, op dit document staat dat al uw vertrouwelijke stukken ook echt daadwerkelijk zijn vernietigd. Dus navraag doen is voor u als bedrijf zeker raadzaam. Het beleid van de vernietingsbedrijven is verschillend op diverse punten: de prijs, de manier van archiefvernietiging maar ook de diverse keurmerken welke in omloop zijn. Ook hier geldt weer dat u goed dient te informeren wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Grote en professionele shredders
Veel organisaties hebben vragen over de wijze waarop de archieven kunnen worden vernietigd. Daarbij hoor ik vaak de vraag hoe het zit met bijvoorbeeld de ordners, paperclips, nietjes en andere zaken. Het antwoord daarop is eenvoudig. De meeste professionele bedrijven kunnen al deze zaken echt prima vernietigen zonder dat u als klant al deze zaken hoeft te verwijderen. De meeste shredders voor klein kantoorgebruik kunnen dit absoluut niet en uw shredder zal daardoor snel kapot gaan. Echter laat u deze zaken uitbesteden aan een archiefvernieting bedrijf zal dit geen probleem zijn. Zij beschikken over grote en professionele shredders waarmee eenvoudig al u w vertrouwelijke documenten en archieven worden vernietigd….en ja dit dus inclusief alles nietjes en andere bovengenoemde zaken. Dit bespaart u dus een enorme hoeveelheid aan werk en zeker met een certificaat is alles voor u als klant goed geregeld!

De bedrijven die u een certificaat bieden doen dit pas nadat alles is vernietigd waar u als klant bij kunt blijven indien gewenst. Nadat de documenten weg zijn en door de shredder zijn verpulverd tot kleine snippers of stroken ontvang je een speciaal certificaat van de daadwerkelijke vernietiging. Het kan worden gebruikt als bewijs mocht dit ooit een issue zijn. U kunt voor archiefvernietiging afspraken maken over de manier waarop alles vernietigd moet worden (kleine snippers, tot smalle stroken papier) maar ook over de dagen waarop u bezocht wilt worden. De prijzen van de verschillende bedrijven verschilt enorm het is daarom aan te raden om flink te shoppen voor de beste prijs! De praktijk wijst uit dat de prijzen zover uit elkaar liggen dat u met het aanvragen van meerdere offertes tot duizenden euro’s per jaar kunt besparen. Ook vanuit ecologisch oogpunt is deze manier van vernietigen de beste oplossing. Al het afval kan namelijk verantwoord worden gerecycled en dit is beter voor mens en milieu.

Archiefvernietiging is een noodzaak voor bijvoorbeeld: overheidsinstanties, accountantskantoren, advocaten, juristen en natuurlijk voor iedereen die verder beschikt over veel vertrouwelijk materiaal.

Wat is mobiele archiefvernietiging?

Na het lezen van dit artikel betekent het dat u kunt erop vertrouwen dat u alles weet over mobiele archiefvernietiging en het veilig vernietigen van al uw stukken. Ook krijgt u meer informatie over het veilig vernietigen van gevoelig materiaal zoals bijvoorbeeld: cassettes, harddisks uit computers en harde schijven. Ook dit kan namelijk tegenwoordig goed worden vernietigd.

Tevredenheid over speciale bedrijven die mobiele archiefvernietiging aanbieden en goed weten om gaan met juridische en privacy gevoelige informatie is erg belangrijk, hier zullen wij verder op ingaan. Sommige bedrijven gespecialiseerd in archiefvernietiging hebben een breed scala aan klanten zoals overheidsinstellingen, medische centra’s zoals ziekenhuizen scholen en hogescholen, notarissen en accountants, die graag een veilige en volledige vernietiging van documenten eisen. Dit is erg belangrijk als het gaat om het veilige versnipperen van deze documenten en overige stukken.

Er zijn ook mobiele archiefvernietigers ook wel mobiele shredders genoemd. Deze machines zijn de beste oplossing voor al uw papier en documenten te versnipperen en daarnaast worden vertrouwelijk document vernietigd zoals het hoort. Wij zijn van mening dat de mobiele archiefvernietiging een van de meest kosteneffectieve manier is om mee te werken. Als u bedrijf beleid of wetgeving vraagt voor de totale veiligheid, zullen veel bedrijven u goed kunnen helpen om uw te vernietigen vertrouwelijke stukken en afval te vernietigen, dit alles terwijl u toekijkt.

Met mobiele archiefvernietiging hoeft het niet meer om alle nietjes, paperclips en metalen middelen of mappen te verwijderen! Alles wordt gewoon vernietigd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Alle het materiaal wordt vernietigd in de speciale mobiele shredder en hij zal de rest doen. Zodra uw archieven en alle documenten zijn versnipperd krijgt u van sommige bedrijven een speciaal certificaat van daadwerkelijke vernietiging. Dit dient als bewijs dat alles vertrouwelijk en optimaal is geregeld. De meeste bedrijven brengen een bezoek aan uw organisatie zo vaak als u dat wilt, of het nu voor een eenmalige mobiele archiefvernietigingsafspraak gaat of voor een reguliere afspraak, dit is allemaal geen probleem.

Shoppen voor prijzen is zeker belangrijk in deze branche. Veel prijzen zijn gebaseerd op gewicht of houden rekening met een vaste prijsschema voor periodieke of eenmalige opdrachten. Wij geloven dat veel bedrijven mobiele archiefvernietiging prijzen de meest concurrerende zijn en zeer professioneel zijn geregeld.

Plaats een reactie