Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Opslagcontainer

Voor de tijdelijke opslag van uw inboedel: Opslagcontainers worden vaak gebruikt door particulieren voor de opslag van goederen of inboedel. Ook voor bedrijven is het tijdelijk huren van een opslagcontainer een uitkomst als er ontruiming plaatsvindt voor bijvoorbeeld een verbouwing. Gaat u zelf verbouwen en heeft u wat extra ruimte nodig voor de opslag van uw spullen? Maak dan gebruik van een opslagcontainer. Hier staan uw spullen veilig en droog. Deze containers kunt u huren voor tijdelijke of langdurige opslag. Heeft u een goede leverancier nodig voor opslagcontainers die snel kan leveren tegen goede prijzen? Maak dan gebruik van ons netwerk. Alleen de beste bedrijven voor de huur of koop van een opslagcontainer zijn bij ons aangesloten. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Spullen opslaan met een opslagcontainer

Een opslagcontainer is goed afsluitbaar en daarmee dus nauwelijks inbraakgevoelig. Uw eigendommen zitten achter slot en grendel en alleen u heeft toegang tot de opslagcontainer. Ook voor het opslaan van gevaarlijke stoffen kunt u vaak terecht bij de specialist op het gebied van containers. De opslagcontainers voldoen aan de Nederlandse regelgeving en zijn brandwerend. Wilt u verzekerd zijn van veiligheid? Vraag uw leverancier naar de mogelijkheden.

Afval opslaan

Los van inboedel of bedrijfsmiddelen kan het ook voorkomen dat je juist afval wilt opslaan. Bijvoorbeeld om alles in 1 keer te storten. Dit kan efficiënt zijn en veel geld besparen. Er zijn daarom speciale afvalopslagcontainers beschikbaar die u enkele weken kunt laten staan. Er zijn zowel open als dichte versies.

Welke opslagbak heb jij nodig?

Afhankelijk van het type afval (of spullen) en de periode waarin je het wilt gebruiken (aantal dagen of weken) kies je een geschikte afmeting. In een opslagbak van 3 m3 kun je uiteraard minder kwijt dan in eentje van 6 m3. De afmeting van de opslagspullen is daarbij ook van belang. Soms heb je meer hoogte nodig en minder breedte. Elke container heeft zijn eigen kenmerken en afmetingen. Let daar vooraf goed op.