Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Rolcontainer

Waarom een rolcontainer huren? Het voordeel van een rolcontainer ten opzichte van normale containers is dat ze gemakkelijk vervoerd kunnen worden, omdat er wielen onder geplaatst zijn. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een rolcontainer huren als zij op een vaste dag leeg gemaakt moeten worden. Dit ledigen doet de verhuurder in sommige gevallen zelf, zo heeft u nergens omkijken naar. Ook worden rolcontainers gehuurd voor festivals en evenementen. Zo kan afval op een gemakkelijke manier afgevoerd worden. Heeft u een grote tuin en heeft u niet genoeg aan de kliko die u van de gemeente huurt? Ook dan kunt u gebruik maken van een rolcontainer. Vraag de containerverhuurder bij u in de buurt naar de mogelijkheden!

Prijzen van rolcontainers

Vaak zijn de prijzen voor de huur van een rolcontainer all-in. Iedere maat rolcontainer in combinatie met een bepaald soort afval heeft zijn eigen prijs per lediging. Deze ledigingprijs is inclusief transportkosten, de huur en het afval wat in de container zit. Wat een service! Zo betaalt u één bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Dit verschilt per bedrijf, dus vraag hier van tevoren goed naar. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan.

VolumePrijsindicatie wekelijksPrijsindicatie maandelijks
240 liter€19,50€24,00
500 liter€25,50€30,00
750 liter€30,50€37,00
1100 liter€34,50€42,00
1300 liter€40,00€49,00
1600 liter€45,00€56,00
2500 liter€80,00€99,00
Prijzen voor huur van rolcontainers in [maandjaar[

Een rolcontainer huren voor verschillende soorten afval

Alle soorten bedrijven, verenigingen, organisaties en gemeente kunnen bij ons een rolcontainer huren voor hun meest voorkomende afvalstromen zoals: bedrijfsafval, restafval, papier/karton, groenafval (GFT) of paardenmest. Groente en fruit bedrijven met veel GFT afval of een bloemen en planten kwekerij met veel groenafval kunnen bij ons een rolcontainer huren voor groenafval of GFT. Maar ook particulieren met een grote tuin en veel groenafval kunnen bij ons een rolcontainer huren voor tuinafval, gras en snoeiafval. Mensen met een manege of een pensionstal kunnen bij ons een rolcontainer huren voor paardenmest met stro of paardenmest met zaagsel. Maar ook particulieren met een of meerdere paarden aan huis kunnen bij ons terecht om een rolcontainer te huren voor paardenmest met zaagsel, stro, vlas of houtkrullen. 

  • Bedrijfsafval / Restafval
  • Groenafval / Tuinafval / GFT
  • Paardenmest
  • Papier / Karton
  • Schoon folie