Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Over Ons

In elke regio in Nederland zijn er locale afvalbedrijven en vestigingen van de grote recyclebedrijven aanwezig. Uiteraard kunt u bellen naar dit regionale bedrijf maar via internet bent u sneller en goedkoper uit, zeker wanneer je veel afval hebt. Vergelijk op afvalcontaineraanhuis.nl eenvoudig en snel de verschillende tarieven en andere aspecten van afvalcontainer leveranciers. Het huren van zo’n afzetbak is binnen enkele minuten geregeld.

Wie zijn wij?

Vanuit Zwolle is een team van enthousiaste ondernemers bezig met het uitbouwen van de website afvalcontaineraanhuis.nl. Na het verbouwen van een woning kwamen ze erachter dat er veel verschillen zijn de de verschillende aanbieders van afvalcontainers. Samen met enkele partners streven ze ernaar om het bestelproces / verhuurprocedure simpeler en gebruiksvriendelijker te maken. 

Wat doen wij?

Prijzen vergelijken van de diverse bezorgers van containers is nog nooit zo eenvoudig geweest. De voordelen van afvalcontaineraanhuis.nl zijn duidelijk: snel een bestelling plaatsen, minder communicatie fouten (adres/ datum/ type container ect.) en direct een factuur in uw mailbox voor de huurovereenkomst. Deze facturen kunt u gebruiken voor het bouwdepot of voor uw bedrijfsmatige boekhouding. Een bestelling wordt direct geplaatst bij de leverancier van de debetreffende container. Voor vragen of service kunt u terecht bij het desbetreffende bedrijf.

Vergelijken van de verschillende containers
Bij een afvalcontainer praten we over m3, dit is de afmeting voor de inhoud. Het meest gebruikte containertype is een 3 m3, 6 m3 of 10 m3 container. (de 6 kuub heeft de afmeting van een parkeerplaats). Maar welk type afval heb je? Stenen/ beton en dakpannen noemt men puin, gemengd afval van verbouwingen of huisraad e.d. noemt men bouw- & sloopafval. In de houtbak mag geverfd hout, hout met hang- en sluitwerk maar geen takken of tuinhout. In de tabel hieronder kun je de verdeling die veel aanbieders hanteren nog even nakijken: 

Container voor Bouw en Sloopafval

Gemengd afval. Isolatiemateriaal/ Metalen/ Gips/ Kunststoffen/ Hout/ Stenen/ Takken ect. Exclusief Asbest/ Autobanden/ Chemisch en gevaarlijk afval en maximaal 5% grond

Container voor Schoon Puin

Steenachtige materialen. Bakstenen, Kalkzandsteen, Beton, Grind, Keien, Klinkers. Exclusief Asfalt, Gasbeton, Gipsplaten en Gibo

Container voor B-Hout

 Alle houtsoorten eventueel met hang- sluitwerk en verf. Exclusief geïmpregneerd hout, bielzen en tuinhout

Container voor Grond

Schone grond zonder takken/ stenen en vrij van chemische verontreinigen zoals olie ect.

Container voor Groenafval / Snoeihout 

Composteerbare materialen uit de tuin. Snoeihout, takken, planten, graszoden. (max. 5% grond) Exclusief houten planken, stenen.

Vacatures mei 2024

Wij hebben op dit moment geen beschikbare vacatures. Wel staan we altijd open voor een open sollicitaties of een stagiaire op het gebied van techniek en/of communicatie (MBO / HBO). Neem voor vragen contact op met vacature@afvalcontaineraanhuis.nl.

Adres

Wij werken uitsluitend online. Dat betekent dat we geen bezoekadres hebben. Wel kun je ons per brief bereiken op het adres hieronder. Wil je als partner worden aangesloten op ons platform? Dan kunnen we op locatie een afspraken maken om onze service verder toe te lichten. Neem hiervoor contact met ons op.

Afvalcontaineraanhuis.nl
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, Nederland
Mail: info@afvalcontaineraanhuis.nl