Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Bedrijfsafval

Bedrijven produceren heel veel afval. Natuurlijk verschilt dat per type onderneming. Er zijn kleine zaken die een rolcontainer hebben die wekelijks wordt geleegd. Wat grotere ondernemingen kiezen voor een perscontainer om meer afval kwijt te kunnen. De grote fabrieken hebben zelf speciale afdelingen en personeel dat zich met dit proces bezighoudt. Het storten en wegbrengen wordt dan vaak uitbesteed. Op deze pagina lees je daar alles over.

Wat is bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is het afval dat ontstaat door het uitvoeren van de werkzaamheden van de onderneming. Van papier tot grofvuil, van puin tot grond en glas. Je kunt je voorstellen dat een fabriek ook veel restproducten heeft uit het productieproces. Probeer altijd zoveel mogelijk te recyclen en efficiënt te werken. Afval van bedrijven is soms te groot voor reguliere verwerkers. Er moet dan worden gekozen voor een professionele zakelijke afvalverwerker met specialisatie (zeker bij chemische producten).

Zakelijke afvalcontainer huren

Er zijn in Nederland veel verschillende aanbieders die het huren van een afvalcontainer voor zakelijk gebruik mogelijk maken. Of je nu een winkel, restaurant, cafe, kapper of autozaak hebt; iedereen produceert afval. Afhankelijk van de hoeveelheid kies je een afhaalfrequentie. Misschien wil je wel een wekelijkse lediging hebben. Of eens per 2 weken of 4 weken? En misschien een rolcontainer voor papier of ook een rolcontainer voor grofvuil? Jij kunt je abonnement zelf volledig samenstellen. Doorgaans ontvang je korting wanneer je een contact voor 1 jaar of 2 jaren afsluiten.

Afval voor MKB grootverbruikers

Het kan voorkomen dat je dagelijks meerdere zakken met afval moet storten. Dan is het vaak praktischer om een vast container op locatie te laten zetten die kan persen. Deze perscontainers zorgen ervoor dat je veel meer afval in een container kwijt kunt. Deze worden wekelijks geleegd door een professionele afvalverwerker. De prijzen hiervoor liggen natuurlijk een stuk hoger, maar omgerekend kan dit op jaarbasis juist best wat geld besparen.