Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Afvalcontainer huren op zaterdag

Wanneer we gaan klussen komen we er vaak te laat achter dat er nog een container voor het afval gehuurd moet worden. Waarom? Dat is vaak het laatste wat op het to-do lijstje staat. We willen graag slopen en verbouwen, maar aan het afval wordt te laat gedacht. Wanneer je in het weekend gaat klussen raden we aan ergens in de week al een verhuurder te benaderen. Een afvalcontainer huren voor zaterdag kan prima, mits je dit maar op tijd aangeeft (voor donderdagmiddag). De bak zal dan namelijk op vrijdagmiddag bezorgd worden en na het weekend (of na enkele weken) weer opgehaald worden.

Container in het weekend huren

Wanneer jij op vrijdag of zaterdag een container besteld wordt deze huuraanvraag vaak pas op maandag behandeld. Enkele leveranciers zijn op in het weekend bereikbaar, maar bieden geen garanties voor leveringen. Wil jij er dus zeker van zijn dat jij je afval kwijt kunt, dan dien je door de weeks je rolcontainer of bouw/puin afzetbak aan te vragen. Er geleden verder geen andere tarieven.

Levering op Zaterdag

Er zijn enkele leveranciers die ook op zaterdag leveren. Wij adviseren om deze telefonisch te benaderen. Je hebt dan direct contact en kunt rechtstreeks overleggen met de planner. Het komt regelmatig voor dat bepaalde regio’s helaas worden uitgesloten voor weekendlevering. Denk dan aan de waddeneilanden en dunbevolkte gebieden. Als de afstand tot de afvalverwerker te ver is kunt u een afspraak voor een andere aflevermoment maken.

Ideale klussen voor in het weekend

Veel mensen die gaan verbouwen klussen in het weekend wat bij. Of de tuin wordt bijvoorbeeld ook vaak in de weekenden bijgewerkt. Hier kan veel rotzooi vanaf komen. De verschillende type vuilnisbakken die je via afvalcontaineraanhuis.nl kunt huren voldoen zeker aan je eisen: onder andere voor bouw, puin, hout, grond, zand, dakleer & dakplaten, gips en chemische producten.