Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Welke afvalcontainer wordt het snelst geleverd?

Heb jij op heel korte termijn een container nodig? Dan zoek je de snelste afvalcontainer met de snelste levertijd. Verschillende afvalverwerkers door heel Nederland bezorgen razendsnel containers op elke gewenste plek. Dankzij een landelijk netwerk met containers en chauffeurs kunnen ze meestal al de volgende dag een container voor de deur plaatsen. Soms is het zelfs mogelijk om dit dezelfde dag te realiseren (mits je op tijd een bestelling doorgeeft). Op deze pagina vergelijken we de levertijden van de populaire afvalcontainer verhuurders in Nederland. 

  • In Nederland zijn er meerdere grote afvalverwerkers met een razendsnelle levertijd
  • Zij hebben containers en chauffeurs door het hele land
  • Normaal gesproken geldt: vandaag besteld is al de volgende dag in huis
  • Soms kan een container nog dezelfde dag worden bezorgd

Levertijden containers vergelijken

Wil jij weten welke leverancier het snelste een container voor de deur kan zetten? In de tabel hieronder hebben we de belangrijkste leveranciers vergeleken op levertijd.

LeverancierUiterlijke besteldatum
Afvalcontainerbestellen.nlVoor 17:00 besteld morgen bezorgd*
Bouwbakkie.nlVoor 23:59 besteld morgen bezorgd
Containeronline.nlVoor 16:00 besteld morgen bezorgd
Budgetcontainers.nlVoor 15:00 besteld morgen bezorgd
Afval.nlVoor 17:00 besteld morgen bezorgd
De levertijden van populaire containerverhuurders in Nederland. (*spoedlevering tegen meerprijs mogelijk)

Afvalcontainer vandaag besteld, morgen in huis

Tegenwoordig zijn de levertijden van afvalcontainers enorm snel. Bij alle landelijke partijen geldt eigenlijk dat je tot sluiting van het kantoor nog kunt bestellen. Meestal kan je tot 16:00 of tot 17:00 bestellen om de afvalbak de volgende dag al in huis te hebben. Bij een aantal grote partijen zoals Bouwbakkie.nl heb je zelfs de mogelijkheid om tot middernacht (23:59) een bestelling te plaatsen. Bij de landelijke aanbieder afvalcontainerbestellen.nl kan je – tegen een meerprijs – zelfs de volgende ochtend tot 9:00 bestellen. Hiervoor betaal je wel een toeslag. Het is dus handig om altijd ruim van tevoren een container te bestellen. 

Let op vergunningaanvraag
Een snel geleverde container is fijn, maar hij moet er ook van de gemeente mogen staan. Neem dus vooral altijd even contact op met de gemeente. Soms volstaat een belletje, en wordt het telefonisch goedgekeurd. Maar er zijn ook gemeentes waar je een ontheffing moet krijgen of een vergunning moet aanvragen. Dit kan dan weer meerdere weken duren. Het is dus wel zo verstandig om hier op tijd naar te kijken.