Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Beste afvalcontainer huren

Wil je een afvalcontainer huren die snel wordt geleverd door een betrouwbare partij? Dan ben je op zoek naar de beste verhuurder van afvalcontainers. Op deze pagina vergelijken wij de verschillende aanbieders en kijken we naar hoe zij worden beoordeeld door andere klanten. Op die manier heb een goed beeld van de kwaliteit van de afvalcontainer verhuurders in Nederland. Containers lijkt een vrij generiek product. Toch zitten er wel verschillen tussen de leveranciers. Denk aan levertijd, kosten, huurtijd of de mogelijkheid om een 2e container te laten komen. 

 • In Nederland zijn er tientallen aanbieders / verhuurders van afvalcontainers
 • Iedereen heeft zo weer z’n eigen voorwaarden en prijzen
 • De beste afvalcontainer herken je aan een snelle levertijd, een scherpe prijs en een flexibele houding van de verhuurder
 • Bij een klus weet je immers nooit precies hoe het loopt. Als er toch snel een 2e container moet komen, dan is het prettig als de verhuurder ook met je meedenkt
 • Wij keken naar de gemiddelde beoordeling van de grote leveranciers in Nederland. Dit maakt het kiezen van de beste afvalcontainer van Nederland voor jou een stuk gemakkelijker. 

Welke verhuurder wordt het best beoordeeld?

Wanneer je een afvalcontainer nodig hebt, wil je hier niet al te lang mee bezig zijn. Je zoekt gewoon een flexibele partij met scherpe prijzen en een snelle levertijd. Een uitstekende manier om een geschikte partij te zoeken is om te kijken naar de beoordelingen van eerdere klanten. Immers: een bedrijf kan nog wel vertellen dat het zo goed is. De reviews van klanten vertellen uiteindelijk het echte verhaal. 

AanbiederScoreAantal stemmen
Afzetbak.nl4,959 reviews
Afvalcontainerbestellen.nl3,832 stemmen
Bouwbakkie.nl1,935 stemmen
Containermaat.nl2,048 stemmen
Containeronline.nl4,39 stemmen
Budgetcontainers.nl4,58 stemmen
Google reviews van grote Nederlandse verhuuders van afvalcontainers

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een goede afvalcontainer?

De afvalcontainer zelf is bij alle aanbieders praktisch hetzelfde. Of je nu een 3-kuub bak bestelt bij aanbieder X of bij aanbieder Y: er zit geen verschil in de bak zelf. Wel zit er verschil in andere zaken als prijs en leveringsvoorwaarden. In de checklist hieronder vind je daarom een aantal belangrijke aandachtspunten waar je zeker op moet letten bij het kiezen van de beste container:

 • Prijs: hoe goedkoop of duur is de leverancier?
 • Levertijd: hoe snel wordt de bak geleverd?
 • Klantenservice: kan ik deze leverancier gemakkelijk bereiken in het geval van problemen of plotselinge wijzigingen?
 • Flexibiliteit: kan ik snel een 2e container laten komen als ik een te kleine bak heb besteld?
 • Reviews: hoe beoordelen andere consumenten deze verhuurder?
 • Voorwaarden: is het een all-in prijs voor bezorgen, ophalen en verwerking van het afval of zijn er nog extra kosten?