Goedkoopste container huren
Bekijk de beste bezorgers van afvalcontainers en bestel direct online!

PRIJZEN VERGELIJKEN

Restafval

Wat is Restafval? Dat is een vraag die veel gesteld wordt. Veel mensen weten daar eigenlijk geen goed antwoord op te geven. In principe kan al het niet-recyclebare afval in de zwarte container. Deze restproducten worden verbrand in speciale fabrieken. Dit proces levert warmte aan warmtenetten en de overblijfselen van dit verbrandingsproces worden zoveel mogelijk gebruikt in andere toepassingen. Soms heb je echt zoveel afval dat de normale grijze of zwarte container van de gemeente niet meer voldoende is. Dan is het raadzaam om een extra grote container te huren voor restafval. Op deze pagina bespreken we daarover alles wat jij moet weten!

Restafvalcontainer huren

Het huren van de goedkoopste restafvalcontainer is bij afvalcontaineraanhuis.nl simpel. Containers kunnen gebruikt worden als (tijdelijke) opslag van restafval. Dat scheelt nogal of dit grote hoeveelheden zijn voor een grote onderneming of een consument die voor een verbouwing al genoeg heeft aan een rolcontainer. Of is het voor MKB-afval? Of gaat het verder dan rolcontainers voor bedrijfsafval zoals bij bouw en verbouw projecten (van consumenten en bedrijven)? Afhankelijk van het type afval kies je juist grootte van de bak. 3 m3 voor kleine hoeveelheden en 6 m3 of 10 m3 als je veel restafval wilt storten.

Wat mag er in deze container?

Alles wat je niet kunt recyclen mag gestort worden in deze afval bak. Vaak is dat minder dan we denken. Producten zoals huishoudelijk apparaten, hout, metaal, papier, glas, GFT, plastic en textiel horen hierin absoluut niet thuis. Producten die er wel in kunnen zijn luiers, kattenbakvulling, chipszakken, koffiecups, theezakjes, drinkglazen, biologische verpakkingen, lampen, stofzuigerzakken, piepschuim, vies papier, aluminiumfolie, vieze kleding en mesjes. Alles wat je normaal in de vuilnis zak gooit dus.

Rolcontainer is het meest geschikt

Wanneer we kijken naar de afvalstroom die hier verwerkt wordt kan je het beste kiezen voor een rolcontainer. Bedrijven die dit leveren geven aan dat deze geschikt zijn voor restafval. Gooi dit absoluut nooit bij bouwafval, puin of andere soorten afzetbakken. Door goed te scheiden dragen we bij aan een beter milieu. Een duurzame keuze dus!

Prijzen restcontainer mei 2024

VolumePrijsindicatie
Big Bag€169
3 m3 (3 kuub)€269
6 m3 (6 kuub)€379
10 m3 (10 kuub)€499
15 m3 (15 kuub)€749
20 m3 (20 kuub)€999
40 m3 (40 kuub)€1899
Prijzen voor restafval in mei 2024